Over ons

Bonbon Exclusive is een bedrijf wat in 2021 is opgericht aan de hand van passie en liefde voor het vak, Wij leveren unieke hand gemaakte bonbons in wel bekende smaken, de kwaliteit van de bonbons zorgen dat u en uw medewerkers of relaties zullen genieten van dit heerlijk product.

Bonbon Exclusive levert bonbons aan bedrijven en particulieren. Particulieren kunnen een heerlijke box met bonbons en chocolade op de site bestellen. Voor bedrijven leveren wij heerlijke chocoladegeschenken, in overleg naar eigen wens samen te stellen. Wij leveren aan winkels zoals delicatesse zaken.

Onze Chocolade

Onze producten Worden omhuld met de heerlijke chocolade van Callebaut . Deze chocolade is gemaakt van natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Onze producten worden worden ambachtelijk met de hand bereid.

Callebaut is één van de zeldzame chocolademakers die zelf op zoek gaat naar de beste cacaobonen. Dankzij hun speciale banden krijgen ze toegang tot het beste van hun oogst. Bovendien roostert Callebaut de cacaobonen zelf – ook dat is zeldzaam geworden. Ze roosteren de bonen trouwens volledig, in de schil, om alle kostbare, zelfs de meest subtiele aroma’s beter te bewaren. Het levert chocolades op met een intensere, complexere en diepere cacaosmaak.

Producten

Naast de producten die in de webwinkel zijn te bestellen zijn er nog veel andere mogelijkheden, denk aan huwelijks bedankjes, geboorte presentjes , Valentijn, Pasen, Sinterklaas, Kerst of andere speciale gelegenheden leveren wij heerlijke en mooie producten. Bent u op zoek naar een chocoladegeschenk dan bent u aan het juiste adres.

Bonbon Exclusive is te bereiken op 06-27377007

Natuurlijk kunt u ook een email sturen naar info@bonbonexclusive.nl